ABChus er ISO-sertifisert

2018-01-11

Torsdag 14. april 2016 ble en merkedag for boligleverandøren ABChus (tidligere IEC-HUS). Som første Norske boligprodusent ble bedriften ISO– sertifisert etter den nye NS-EN ISO 9001:2015 (kvalitet) og NS-EN ISO 14001:2015 (miljø) standarden, i følge sentrale register. Sertifiseringen er gjennomført av Teknologisk Institutt Sertifisering, og har pågått i 6 måneder.

«Det at vi nå er ISO – sertifisert betyr i all enkelhet at våre kunder kan være enda mer trygg på at vi setter kundeopplevelsen og kvalitet i fokus» sier administrerende direktør Vidar Sandersen i ABChus.

Selve sertifiseringen har vært en møysommelig prosess, med gjennomgang av alle bedriftens prosedyrer og prosesser, besøk på alle regionskontorer og utvalgte byggeplasser. Sertifiseringen har vært ledet av Arne Skjelstad fra Teknologisk Institutt Sertifisering.

«ABChus har arbeidet meget godt over flere år med sin kjerneprosess. De nye ISO standardene speiler godt denne prosessen og hvordan ABChus arbeider» forteller Arne Skjelstad og legger til at det skal bli spennende å følge utviklingen i ABChus og deres ambisiøse mål på kvalitet og miljø framover.

Sertifiseringen er gyldig i 3 år, og vil ha årlige revisjoner

«Dette setter et ekstra krav til hele organisasjonen, et krav vi ønsker å imøtekomme» forteller salgs – og markedssjef Berge Lavik. «Våre kunder skal være trygg på at de handler fra en solid, profesjonell og transparent aktør, som har som mål at de skal være fornøyde» avslutter Lavik.