VELKOMMEN TIL
KRUSEBYVEIEN

2 tomannsboliger
- 4 boenheter

BRA 106 m2

Ferdigstilling ca. mars 2019

VELKOMMEN TIL KRUSEBYVEIEN!

Tomtene i Krusebyveien 66 ligger i et veletablert og hyggelig boligområde, nær Pepperstad, og cirka 2 kilometer vest for Vestby sentrum og Vestby Storsenter. Feltet ligger barnevennlig og solrikt til med gode solforhold.

Vestby er en landlig kystkommune som har mange flotte badestrender langs Oslofjorden, gode fiskemuligheter bare en liten kjøretur unna og en sykkelsti som går igjennom hele kommunen. Idylliske Hvitsten og Son ligger i Vestby kommune.


.

PRISER


Leilighet 1 4.200.000,-

Leilighet 2 4.200.000,-

Leilighet 3 4.200.000,-

Leilighet 4 4.200.000,-


.

BELIGGENHET

Krusebyveien 66 ligger omtrent 2 kilometer vest for Vestby sentrum, og cirka 40 kilometer syd for Oslo. Feltet ligger solrikt og barnevennlig til, og har gode solforhold. I nærområdet finner du barnehager, barneskole, idrettsanlegg og flott turterreng med blant annet skiløype. Vestby kommune bygger også ny barneskole i området. Denne skolen vil også være innen gangavstand fra boligen.

Ungdomsskole og Vestby Arena (idrettsanlegg) ligger på Sole. Det er planlagt ny ishockeyhall i forbindelse med IKEA-utbyggingen på østsiden av E6.

Buss til og fra Krusebyveien korresponderer med togene. En gå- eller sykkeltur til togstasjonen er en deilig avkobling hvis en foretrekker det. Krusebyveien har også ypperlig pendleravstand til Oslo – kun 35 minutter med tog eller bil inn til hovedstaden.

I Vestby sentrum finnes det i tillegg til togstasjon en videregående skole, legesenter, apotek, butikker, bank, post i butikk, kaféer med mer. Vestby storsenter ligger ved sentrum, i retning Krusebyen. Her er det Vinmonopol og et godt utvalg med butikker og spisesteder.


LANDLIG KYSTKOMMUNE

Vestby er en vekstkommune med diverse store etableringer så som blant annet Bauhaus (byggvarehus), Sportwagen, Norwegian Outlet (Norges største merkevareby) og Asko Øst AS (enormt varelager). I tillegg har IKEA kjøpt tomt på Delijordet, hvor de vurderer å bygge et varehus. Møbelgiganten har også kjøpt tomt(-er) i Vestby næringspark (1,5 kilometer fra Delijordet), hvor de planlegger å bygge et lager.

Behovet for bo- og utleieenheter i Vestby har vært stigende de senere årene, og på bakgrunn av ovenstående kan mye tyde på at dette behovet vil være stigende også i fremtiden.

En samlokalisering av Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen i Ås er antatt på plass i 2020. Ytterligere press på boligmarkedet i området må følgelig påregnes også i denne forbindelse.

Vestby er en landlig kystkommune som har mange flotte badestrender, samt gode fiskemuligheter bare en liten kjøretur unna. Idylliske Hvitsten og Son ligger i Vestby kommune.

ADKOMST

Fra E6, ta av mot Vestby syd, og til høyre i første rundkjøring. Ta første vei til høyre igjen rett etter kirken (skiltet Hvitsten) og direkte igjen til venstre. Du befinner deg nå på Krusebyveien. Eiendommen ligger på venste hånd (et lite stykke etter avkjørselen til Bjørliveien på høyre hånd).

Alternativt:

Fra E6, ta av mot Vestby syd og til høyre i første rundkjøring. Følg veien som går inn på Erikstadveien rett frem cirka 1 kilometer, sving til venstre inn på Risilveien/Bjørlien, og så direkte til høyre inn på Krusebyveien. Boligen ligger nå på høyre hånd.


Oslo Lufthavn85,2 km

Vestby togstasjon1,9 km

Busstopp Moradammen0,7 km

Vestby storsenter1,5 km

Rema 1000 Vestby1,9 km

La oss kontakte deg

VI HJELPER DEG IGANG

Se flere prosjekter Hvordan kjøpe?