ABChus

Velkommen til Visningsbyen!

Book et besøk Se husene

Vi har nå åpnet Norges første visningsby med braksuksess! Visningsbyen, som ligger i Åsgreina i Nannestad, adresse Blåbærsvingen 20, består av fire komplettboliger som interesserte og potensielle kunder kan komme og besøke.

Går du med en plan eller en drøm om å bygge hus, får du her en ypperlig anledning til å se og oppleve husene akkurat slik disse leveres av oss. Husene er møblert og stylet slik at du får et inntrykk av hvordan husene vil være å bo i. Husene som bygges er eneboligene Noomi, Adele, Alexandra og tomannsboligen Noelle XL. Førstnevnte bolig var fjorårets store salgsvinner for ABChus, med over 80 solgte eksemplarer.

Liker du den moderne stilen med rene linjer og et skandinavisk uttrykk? Eller faller du mer for det klassiske og tradisjonelle? I visningsbyen kan du oppleve hus fra begge stilarter.

Visningsbyen holder åpent hver torsdag fra 14.00 – 20.00 og hver søndag fra 12.00 – 14.00. Ønsker du å besøke Visningsbyen utenom disse fastsatte tidene book et besøk via skjemaet på siden eller ta kontakt med din lokale boligkonsulent.

Velkommen til Visningsbyen!

Adresse: Blåbærsvingen 20, 2033 Åsgreina

 

HVA ER EN KOMPLETTBOLIG?

Vi i ABChus ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å bygge drømmehuset. Vi har derfor utviklet komplettkonseptet, hvor vi gjør hele jobben for deg.
For deg som kunde betyr det: ingen bekymringer, ingen vanskelige valg og ingen uforutsette kostnader. Alt du trenger å gjøre er å finne en byggeklar tomt og velge drømmehuset. Resten ordner vi for deg.

Komplettboligene er designet ut fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for en drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på̊ kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge mellom to stilpakker, hvor blant annet farger, gulv og kjøkken er endret. I tillegg har vi en rekke tilvalgsmuligheter, slik at du kan få boligen som du vil ha den. Når du har truffet dine valg om tomt, hus og stilpakke vet vi nøyaktig hva ditt hus vil koste og hvor raskt du kan flytte inn.

Enklere blir det ikke.

En komplettbolig er et elementhus av høy kvalitet og til en rimelig pris. Hvordan får vi det til?

  • Huset ditt er gjennomarbeidet og kvalitetssikret i alle ledd. Det betyr ingen overraskelser eller uforutsette utgifter, og vi bygger din bolig raskt til en fastsatt pris.
  • Vi bygger etter elementmetoden, som gjør at vi kan bygge raskere og tørrere med minimalt materialsvinn. På̊ den måten holdes kostnadene nede. Vi benytter kun kvalitetsråvarer fra bærekraftig skog.
  • Elementmetoden innebærer at vegger, gulv og tak bygges innendørs under tørre og kontrollerte forhold, og monteres raskt på̊ tomten. Tiden hvor huset er åpent og utsatt for vær og vind er derfor kraftig redusert.
  • Våre dyktige håndverkere kjenner allerede huset ditt godt. Vi vet nøyaktig hvor hver skrue skal sitte, fordi vi har bygget huset ditt før. Det betyr at risikoen for feil i byggeprosessen er minimal og gjør det mulig for oss å bygge effektivt.

FOR DEG SOM ØNSKER DEG NOE ANNERLEDES – VÅRE STILPAKKER

Komplettboligene har i utgangspunktet en meget høy standard. Husene leveres komplett med alt et hus skal inneha, fra hvitevarer til varmekabler. For deg som kunde gjør dette alt mye enklere på mange måter. Likevel kan det tenkes at du ønsker deg noe litt annerledes til din bolig.

Våre interiørkonsulenter har derfor satt sammen to stilpakker hvor du kan velge mellom skandinavisk stil og klassisk stil som gjør det enkelt for deg å skape et personlig hjem. Disse har i likhet med våre hus en fast pris. Dette gjør det enkelt for deg å vite den totale kostnaden på huset ditt. Skandinavisk har en lysere fargepalett og et lekkert kjøkken i lys eik. Perfekt for deg som liker det naturlige og nøytrale. Klassisk er for deg som liker det lune og elegante med dempet og litt mørke farger.

I tillegg til stilpakkene har du mulighet til å velge blant flere tilvalg innen hver stilpakke.

Komplett

Asset 4

Klassisk

Skandinavisk

Husene som er i Visningsbyen

Husene som presenteres i Visningsbyen er Adele, Alexandra, Noomi og Noelle XL. Her kan du se og oppleve hus med begge stilpakkene. Liker du den moderne stilen med rene linjer og et skandinavisk uttrykk? Eller faller du mer for det klassiske og tradisjonelle?

I visningsbyen blir Adele presentert som Klassisk og den ene halvdelen av Noelle XL presenteres som Skandinavisk. De øvrige boligene presenteres uten stilpakke.

Trykk på linkene under for å lese mer om boligene.

ADELE

ALEXANDRA

NOOMI

NOELLE XL

Se filmer fra byggingen av Visningsbyen

Våre hus bygges etter elementmetoden og denne byggemetoden gjør at vi kunne realisere komplettkonseptet. Se filmene under for å se vår byggeprosess og hvordan ditt hus produseres.

Huset ditt leveres

Spilletid: 1 min

Huset ditt bygges

Spilletid: 1 min

Ditt baderom

Spilletid: 1 min

Vi som bygger huset ditt

Spilletid: 52 sek

Kardia - husets hjerte

Spilletid: 50 sek

Ønsker du å besøke Visningsbyen?

Visningsbyen er bemannet alle dager uken igjennom, hele året. Trykk på knappen under og book et besøk i Visningsbyen.
Din lokale boligkonsulent tar deretter kontakt med deg for å avtale tidspunkt som passer dere begge. Velkommen!

Book et besøk til Visningsbyen